Vi er med fra første spadestik, når en entreprise skal planlægges, hvor vi både kan byde ind med hele pakker eller blot delelementer. Med en “storebror” som MJ Eriksson – Danmarks største jordentreprenør – har vi adgang til et stort fagligt netværk, så både store projekter og krævende bygherrer kan føle sig trygge i vores hænder. Vores dygtige medarbejdere kan med en bred erfaring indenfor betonhåndværket løse selv runde og asymmetriske betonkonstruktioner. For os er høj kvalitet, levering til tiden og relationerne i højsædet på hver eneste projekt – fra start til slut.

Som medarbejder hos KW Betonteknik er du sikret gode arbejdsforhold, opkvalificering af kompetencer og en masse gode kollegaer. Vi har en tæt relation med hinanden, og vi har ofte fællesarrangementer for at styrke det gode bånd. Ansvaret for det gode arbejdsmiljø tager vi meget seriøst, og stræber mod at være en virksomhed, hvor man bliver i mange år.

En af vores højeste prioriteter er at have lærlinge, så vores erfarne og dygtige medarbejdere kan give deres store viden videre. Vores lærlinge er med i alle facetter af arbejdet – lige fra planlægning til færdigt arbejde. Det giver vores lærlinge en bred og vigtig erfaring med, hvordan både store anlægsprojekter og mindre specialopgaver løses.

Via vores Partnerskabsaftale med Jobcenter Slagelse har vi altid tilgang til de bedste muligheder for rekruttering, fastholdelse og opkvalificering af medarbejdere – herunder voksenlærlingeordningen, som flere gange er benyttet til – med lidt teoretiske input – at få erfarne medarbejderes kompetencer konverteret til et svendebrev.

AFDELINGER

Slagelse

Rugvænget 3
4200 Slagelse

KALUNDBORG

Svanevej 12
4400 Kalundborg

Medarbejdere

Kasper Wittendorff
Adm. direktør

Telefon: 29 48 32 75
kw@kw-betonteknik.dk

Jakob Keinicke Hansen
Projektchef

Telefon: 20 53 53 75
jkh@kw-betonteknik.dk

Klaus Brockhoff
Projektleder

Telefon: 20 15 84 93
kbr@kw-betonteknik.dk

Mikkel Nielsen
Projektleder

Telefon: 22 28 46 28
mn@kw-betonteknik.dk

Tommy Jørgensen
Formand

Telefon: 20 53 53 78
tj@kw-betonteknik.dk

Henrik Jensen
Formand

Telefon: 29 37 98 33
hj@kw-betonteknik.dk

Kim Hansen
Afdelingschef - Kalundborg

Telefon: 40 43 35 44
kh@kw-betonteknik.dk