Arbejdsglæde & bronze

Det er ikke hver dag, vi i KW Betonteknik får en bronzevinder ind ad døren, men det kan vi fremover få hver eneste dag. Vores nye struktørsvend Mikael har nemlig for nylig afsluttet sit uddannelsesforløb, og han hev da lige en flot vurdering med sig.

Vi fik lov at få en kort fortælling om Mikaels vej mod metallet.

At få en uddannelse lå ellers ikke i kortene for Mikael, da han i starten af 2015 i en alder af 45 år begyndte hos os som arbejdsmand. En livslang udfordring med ordblindhed var en uoverkommelig forhindring – troede han. “Da jeg startede i KW Betonteknik, havde jeg ingen uddannelse og ej heller havde jeg drømt om at få en. Men jeg har nogle super gode kollegaer, der var gode til at inspirere mig til at gå i gang med uddannelsen som struktør, selvom jeg godt nok var noget skeptisk,” fortæller Mikael.

På hjemmefronten er der også stor glæde og stolthed over Mikaels præstation. Mie og pigerne Emma og Ida har nemlig også mærket, at farmand er svært tilfreds med situationen. 

“Her nogle år efter, ved jeg nu, at det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og min familie. Selvom det til tider var benhårdt med de udfordringer, jeg har haft, da jeg pga. min ordblindhed ikke er boglig stærk.”

Og det er her det gode kollegiale fællesskab er altafgørende, for når man er i gang med en uddannelse – hvad end den er af den ene eller anden karakter – er det svært at være udfordret på det boglige. Til trods for Mikaels egen skepsis omkring egne evner, så troede kollegaerne ham og gav ham et skub, så han kom i gang. Og det fortryder han på ingen måde, at han reagerede på.

“Nu, her efter min svendeprøve, hvor jeg fik højeste karakter og ydermere bronze, er jeg glad for, at mine kollegaer pressede på, og jeg gik i gang med uddannelsen”, kan Mikael med stolthed berette, og han fortsætter; “Jeg vil helt klart anbefale KW Betonteknik til andre, da jeg synes det er et dejligt firma, hvor der i trygge rammer er plads til at udvikle sig selv.”

Til al held for os hos KW Betonteknik er Mikael heldigvis lige så glad for os, som vi er for ham. Det er en glæde for os at være en del af at løfte og støtte vores medarbejdere i deres personlige og faglige kompetenceudvikling. Ordblindhed kan være en stor udfordring, men det er absolut ingen hindring, og med et godt fællesskab blandt medarbejderne, kan vi meget mere. 

Et stort tillykke til Mikael, og vi glæder os til at have ham som en del af KW Betonteknik fremover.