Julefrokost på Hawaii

Nogen ville kalde det en meget sen julefrokost, andre ville sige, at vi var ude i RIGTIGT god tid. Vi mener selv, at det var den helt perfekte dato – julen varer jo lige til påske, men hvad er nu det med Hawaii…?

Nu er det ikke sådan, at vi i flæng inviterer hele styrken med til Hawaii, selvom det lyder som en ualmindelig dejlig ting på sådan en kold, grå januardag. Men det er nu tæt på.
 
Den 24. januar 2019 var vores medarbejdere nemlig inviteret til julefrokost, og her forventede man det sædvanlige med kalenderlys, kravlenisser, sild i dild og snaps. Men der fik vi alligevel taget fusen på dem, for da de trådte ind i “gildesalen”, var der sat op til en eksotisk fest med alt, hvad det indebærer.
 
Bag dørene åbenbarede en Hawaii-fest sig for de noget forvirrede kollegaer, for her blev de alle iklædt Hawaiiskjorter og den obligatoriske blomsterkrans. Rundt om i hallen var der både kokosnødde-bowling, Beer Pong, armlægningsstation, træstub til at hamre søm i og vigtigst af alt; en bar med eksotiske drinks.
 
Med høflig selvbetjening serverede vi os selv en klassisk eksotisk grill-buffet, som passende kunne indtages inden VM-håndboldkampen begyndte. Det bliver svært at toppe den fest, vi her fik med oveni hatten, når holdboldherrerne leverer en så flot kamp som underholdning. 
 
Vi takker alle vores kollegaer for en festlig dag, hvor vi fandt ind til vores indre hawaiianere i god ro og orden. Og så er der ikke så meget mere, der behøver blive beskrevet her, for som man siger på TV; “The rest is history”