Juletræet blev pyntet

Julen er nu lige på trapperne, konfekt og vaniljekranse fint arrangeret og gaverne er (næsten) i hus. Det er dog ikke altid lige til at se på firmaadressen, at vi nærmer os jul, for her er mere beton, maskiner og travlhed, end der er juletræ, rensdyr og juledekorationer. Det gjorde vi noget ved, og det kom både os selv og et hold nissebørn fra Nymarksskolen i Slagelse tilgode.

Det hele begyndte, da vi en tidlig morgen tændte op for varmen i vores store hal, så der blev klar til en flok flittige skolebørns julepyntsophængning. Normalt er der mere klar til et polarområde i Zoologisk Have, men idag skulle der varme på. Inde i hallen havde Kasper sørget for, at årets juletræ stod højt, flot og lige, klar til at blive overdænget med engle, guirlander og kræmmerhuse af ivrige børnehænder. Da klokken rundede halv elleve blev gården fyldt med et yderst aktivt hold skoleelever fra 1. klasse på Nymarksskolen i Slagelse – og så kom der fart på.

Klassen havde hjemme fra klippet og klistret det fineste pynt til træet, og de var mere end klar til at hænge det op. Beundrende stod både medarbejdere og lærere og så på, mens de små størrelser piskede frem og tilbage mellem julepynt og træ. De to lærere stod dog ikke stille mange sekunder ad gangen, for der var mange spørgsmål og stor begejstring for at være ude og få én på opleveren. For nogle var selv vores gamle truck fantastisk spændende, og som betonnørd har man fuld forståelse for den slags.

Da træet var tyngende dekoreret med alverdens kreative indslag, blev madpakkerne hevet frem, så flokken i ro og orden kunne nyde synet af juletræet. Men PLUDSELIG bankede nogen meget hårdt på porten, og det var ikke hvem som helst. Der stod Nissen i træsko-støvler, skæg og hue, og han var klar til at føre dansen om træet med velkendte julesange. De mange børn skrålede om kap med Nissen, og der blev tumultarisk ført en kreds rundt – først den ene vej og så den anden. De små poder nåede hele fem forskellige sange, før Nissen bød hele styrken på julekage og kakao. Tiltrængt, efter al danseriet, stod der kageglade unger klar til at nyde de fint pyntede kager.

Vi er meget glade for at være så heldige, at få pyntet vores træ så flot og, at Nymarksskolen ville være en del af at få os alle i godt julehumør. Til alle vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder skal lyde en rigtigt glædelig jul, samt et gunstigt nytår. Vi ser frem til at nyde jeres selskab i 2019 på en masse nye spændende projekter rundt om i landet.