Kollegial kampgejst

I hverdagen har vi i KW Betonteknik mange forskellige funktioner, hvor nogle af os mest er på kontoret, nogle er mest på pladserne, nogle er mest i værkstedet. Derfor betyder det meget for os, at vi ses engang imellem og har nogle gode oplevelser sammen. Vores årlige medarbejderdag er en yderst vigtig dag for vores teamwork, og der er altid en god blanding af faglighed og hyggeligt samvær.

Medarbejderdagen i år var planlagt til den 30. august, og når man mødes kl. 7.00 i Rønnede, så er der flere, som ikke er helt oppe i det højeste gear endnu. Der blev derfor budt på morgenkaffe og rundstykker, så alle blev kørt i stilling til en aktiv dag. Programmet for dagen var nemlig sirligt tilrettelagt – især at hyggen var hovedomdrejningspunktet. Det var heldigvis ikke så svært at overbevise medarbejderne om.

Første aktivitet tog udgangspunkt i vores mødested ved Rønnede, for ikke ret langt fra morgenmaden lå et af vores store projekter, nemlig “Tårnet” i Camp Adventure ved Gisselfeldt Gods. Da Tårnet sidste år stod færdigt var vi en stolt flok, der havde været med til at skabe de store betonblokke, som holdet Tårnet fundamentale struktur på plads. Man kan se én af disse elementer på det første foto. Vi er stolte af at have været med til at rejse dette kæmpe store udsigtspunkt, så det fejrede vi i fællesskab med en tur op i trætoppene. Mens vi sammen nød solopgangen i det klare vejr gik snakken lystigt i de nu mere friske luftlag.

Hvad der er kommet op skal også ned igen og efter lidt morgenmotion, blev vi i transporteret hjem til Rugvænget. Her havde vores gode samarbejdspartenere fra DIGA Bilpleje stillet sig klar til en varm velkomst. Når man arbejder med beton på byggepladser, så er det ikke hver gang, man lige får de reneste arbejdssko med ind i firmabilen. Lad det ikke være en hemmelighed, at det kan ses. Der er derfor heller ingen klager over, at nogen vil overtage rengøringen på den front. DIGA Bilpleje blev derfor budt varmt velkommen af hele holdet.

Nå, man kan jo sammenligne observationen af sådan en opgave med at vente på, at maling tørrer, så vi fandt på noget mere interessant at bruge ventetiden på. Ikke den sværeste opgave, vi blev stillet for den dag.

På Rugvænget har vi en dejlig stor have på matriklen, hvor vi sjældent nyder den velklippede græsplæne, så det skulle vi da nå. Men ikke noget med at ligge og slappe af i solskinnet. Foran stod en frisk fyr ved navn Lars. Lars kom fra Friluftsgruppen Storebælt, og så skal vi da lige love for, at der skulle gang i teamwork, tankevirksomhed og tidspres. I hverdagen er Lars ansat ved Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi, så han havde minutiøst planlagt dagens aktiviteter. I hold skulle vi løse en række udfordrende opgaver, som både involverede bind for øjnene, Lego-klodser og samarbejdsevnerne. Heldigvis er vi en flok kvikke og omgængelige medarbejdere, så det tog vi i stiv arm. Med både sved på panden, store grin og motoriske udfordringer, fik vi løst Lars’ opgaver, og vi fik endda lært noget samtidig. Det blev en ægte win-win situation.

Med al den aktivitet meldte der sig nu også lidt rumlen i maven, og mens grillen blev tændt, så folket kunne bespises i solstrålerne, var der lige en sidste ting, vi skulle nå. Det årlige modeshow, hvor det nye arbejdstøj skulle prøves. Ja, catwalk var der ikke tid til, men vi fik friske nye klæder, og det er rart, når man som sagt arbejder med beton. For overraskende nok er det ikke kun bilerne, der bærer præg af den slags. I løbet af ingen tid fik hele styrken friske forsyninger, og det passede som fod i hose med, at der var burgere og pølser klar. Nu var der vist heller ikke mere, vi kunne presse ind i programmet, så der blev dømt afslapning, hyggesnak og afrunding, mens dagen gik på hæld.

Vi er stolte af, at have en medarbejderstab, som er så behagelige og rare at være sammen med. Det var en dejlig dag, og vi nåede heldigvis at hygge godt igennem, uden at nogen lå på den lade side. Det er noget, vi som ledelse, værdsætter højt, at vi kan sammen, så vi i hverdagen har et godt hold – uanset hvem der arbejder sammen med hvem. Og det mærker både vi selv i arbejdsglæden, men også vores kunder, når vi leverer et solidt fundament for spændende projekter. Ikke alle fundamenter er lavet af beton, nogle er lavet af gode og dygtige medarbejdere.