Kom til åbent hus hos KW Betonteknik

Du har nok læst om vores mange projekter, som f.eks. Tårnet i Camp Adventure, genopbygningen af Avista Oil og Kilen i Solrød. Men kender du så til alle de andre områder, hvor vi er sande specialister i betonbranchen? Hvis du er bare en smule nysgerrig, så læs lige med her engang.

Vi ELSKER beton, og det er ikke ligefrem noget vi lægger skjul på. Så når vi leverer et virkelig godt stykke arbejde, får et nyt stort projekt i hus eller åbner op for et nyt forretningsområde, skal hele verden høre om det. Derfor skriver vi også om det her på hjemmesiden og på vores LinkedIn-side. Men der er noget vej fra at læse om store betonprojekter, se billeder eller måske endda en video på sin computer, og så til at se på sagen “live”.

Derfor inviterer vi til åbent hus på Rugvænget 3 i Slagelse, hvor vi holder til huse og producerer mange af vores håndlavede elementer. Vi vil nemlig gerne vise nogle af vores specialiteter frem, fortælle om de store projekters forløb og resultater, og så kan du få en snak med vores dygtige medarbejdere – lige fra chefen til eleven. 

På dagen vil man kunne høre mere om vores specialer indenfor elementstøbning, elementmontage, traditionel forskalling, system forskalling, bygværker, betonrenovering, sprøjtebeton/injicering, og så har vi ovenikøbet vores eget armerings-/forskallingsværksted

Der vil blive tændt op i grillen og den gode stemning i skøn harmoni med planer om højt solskin og lune temperaturer. Og tøv ej, hvis det drypper lidt fra oven, vi er udstyret med forholdsvis mange indendørs kvadratmeter, så regner det, kan vi trække ind.

Tag fat i din kollegaer og medarbejdere, og kig forbi til en eftermiddag med lidt til ganen og en på opleveren.