Korsør skatepark

I dette spændende og usædvanlige projekt har kreativiteten

haft frit spil. Sammen med Concretehead.dk har vi haft den enestående mulighed for at kombinere vores ekspertise og færdigheder i skabelsen af Korsør Skatepark. Dette projekt har været et smukt eksempel på, hvordan forskellige kompetencer kan smelte sammen for at skabe noget ekstraordinært.

Korsør Skatepark blev officielt indviet med masser af fest og jubel. I samarbejde med Palindromfilm sendte vi en drone op i luften, så I alle kan få en levende oplevelse af parken i fuld funktionalitet.

Vores partnerskab med Slagelse Kommune, HS Brungaard Laursen og ikke mindst Korsør Skatepark har været intet mindre end fantastisk. Gennem tæt og vedvarende dialog har vi arbejdet sammen om at gøre projektet endnu bedre i løbet af processen. Dette samarbejde har været en kærkommen lejlighed til at bringe vores idéer og visioner til live og skabe noget, der vil glæde vores samfund i mange år fremover.

Vi føler en dyb stolthed over at være en del af dette projekt, og det har en særlig betydning for os at se så mange mennesker, unge som ældre, drage fordel af vores arbejde. Korsør Skatepark er mere end bare beton og stål; det er et udtryk for vores engagement i vores by og vores ønske om at skabe muligheder for glæde, samhørighed og bevægelse i vores lokalsamfund.

Upload Image...
Upload Image...