Mød Tommy

Hos KW Betonteknik har vi mange forskellige medarbejdere, som både er ude på byggepladserne, på kontoret og på værkstedet. Vores medarbejdere har mange forskellige baggrunde og spænder bredt alders- og uddannelsesmæssigt. Tommy er en af vores nyere medarbejdere, og han var så venlig at lade os interviewe ham om hans oplevelse af vores virksomhed, opgaverne og det kollegiale fællesskab.

Tommy Jørgensen 52 år gammel og uddannet som bygnings struktør i 1997, men allerede i 1985 startede han som betonarbejder og har været med til mange forskelligartede opgaver. Tommy har været med til at bygge mange forskellige bygninger, broer og endda et fyrtårn på Samsø. Men én af de mere spændende opgaver som betonarbejder var, efter hans mening, da han var med til at bygge den arktiske ring i Zoo i København. En stor opgave med nye perspektiver, som ikke bruges så ofte i det almindelige byggeri.

Arbejdslivet har dog også bragt ham andetsteds end indenfor konstruktionen. I et par år var han f.eks. faglærer hos Audebo EUC i Holbæk, men han har også været anlægsgartner og stod for Blinderuten på Christianshavn og var med til at opbygge terrorsikringen på Christiansborg. Inden han kom til os hos KW Betonteknik var han hos Frank Jensen i Ringsted, hvor han var både formand og beregner.

Fritiden bruger Tommy sammen med sin hustru Ulla gennem 6 år og samvær med deres fælles sammenbragte 4 børn og 5 børnebørn. Men i hverdagen nyder Tommy og Ulla freden og roen, som de sætter stor pris på ved at gå ture sammen med deres 2 hunde.

Indflydelse på arbejdsdagen

Som ny medarbejder hos KW Betonteknik er der mange nye kollegaer og opgaver at holde styr på. Vi har spurgt lidt ind til Tommys første tid i virksomheden.

“Min hverdag i KW Betonteknik er alsidig. Der er mange spændende udfordringer, og jeg synes det er rart, vi kommer rundt på hele Sjælland. Så er man ikke på samme sted så længe ad gangen og det er jeg glad for”, fortæller Tommy om sin oplevelse som medarbejder hos os. “Det er et godt sted at arbejde, for man laver mange specielle opgaver. Vi er altid selv med til at planlægge vores tid og opgaver, så vi har god indflydelse på vores arbejde. Har man ikke mulighed for at tage med ud på pladserne, kan man gå på værkstedet for at lave forme til de forskellige byggerier eller at gøre andre ting klar til vores opgaver.”

Kompetenceudvikling i fokus

Det er altid sjovere at gå på arbejde, når arbejdsopgaverne er spændende og alsidige, men noget af det, vi også vægter højt er arbejdsmiljøet. I det daglige gør vores ledelse en ihærdig indsats for, at alle medarbejdere har det godt og kan lide at gå på arbejde.

“En god ting er, at man altid kan ringe til sin nærmeste chef eller vores direktør for at få støtte eller svar, hvis man står med en udfordring eller noget man ikke selv lige kan klare. Og jeg føler mine personlige kompetencer bliver forbedret lidt ad gangen for hver dag der går. Vi har også mulighed for at tage mange relevante kurser, når tiden er til det. Det er en rigtig god ting, i stedet for at sende folk hjem, når der ikke lige er den passende mængde arbejde”, fortæller Tommy, da vi spørger ind til hans første tid som en del af KW Betonteknik. “Når man tænker på, hvor mange forskellige folk, der er i firmaet som skal arbejde sammen, så synes jeg, der er et rigtigt godt samarbejde iblandt os. Vi er gode til at hjælpe hinanden og at få tingene til at lykkes. Jeg har allerede anbefalet KW Betonteknik til flere folk, fordi jeg syntes bare, at det er et godt firma, og jeg snakker af erfaring og som sjakbajs gennem 20 år.”

Som arbejdsgiver bliver man helt blød om hjertet, når en medarbejder udviser så stor arbejdsglæde og bemærker, at der lægges kræfter i at fokusere på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og teamwork. Med medarbejdere som Tommy er det en fornøjelse at møde ind en efterårskold og våd morgen, og dem har vi en del af i vores branche, hvor der oftest arbejdes udendørs.

Tommy KW Betonteknik