Så du os i Byggeriet?

Byggeriet - December 2019

Magasinet “Byggeriet” som udgives af Dansk Byggeri har i den nyeste udgivelse skrevet en skøn artikel om vores store succes med voksenlærlinge. Mikael Aaby, som vi også selv har skrevet et interview med, da han fik bronze til sin fagprøve tidligere på året, har sammen med adm. direktør Kasper Wittendorff og projektleder Jan Johannsen beskrevet….

Mød Tommy

Tommy KW Betonteknik

Hos KW Betonteknik har vi mange forskellige medarbejdere, som både er ude på byggepladserne, på kontoret og på værkstedet. Vores medarbejdere har mange forskellige baggrunde og spænder bredt alders- og uddannelsesmæssigt. Tommy er en af vores nyere medarbejdere, og han var så venlig at lade os interviewe ham om hans oplevelse af vores virksomhed, opgaverne….

Kollegial kampgejst

I hverdagen har vi i KW Betonteknik mange forskellige funktioner, hvor nogle af os mest er på kontoret, nogle er mest på pladserne, nogle er mest i værkstedet. Derfor betyder det meget for os, at vi ses engang imellem og har nogle gode oplevelser sammen. Vores årlige medarbejderdag er en yderst vigtig dag for vores….