Odsherred Forsyning

KW Betonteknik A/S har haft den ære at samarbejde med Benny Petersen A/S i forbindelse med de indledende arbejder til et spændende projekt ved Fårevejle Rensningsanlæg for Odsherred Forsyning A/S.

Dette projekt er en betydningsfuld del af Odsherred Forsynings vision om at konvertere naturgasfyrede boliger i området til fjernvarme, hvilket vil fremme bæredygtigheden og effektiviteten i energiforsyningen.

Vores arbejde omfattede opførelsen af en imponerende 125 m2 stor bundplade til en ny Buffertank, som Industribeton A/S leverede og monterede betonelementer på. Vi har desuden etableret to cirkulære fundamenter på 10,7 meter i diameter til akkumuleringstanke og udvidet et eksisterende iltningsbygværk for at skabe de nødvendige faciliteter til projektet.

Undervejs i projektet blev der anvendt ca. 10 tons armering og 125 m3 beton, hvilket er en imponerende indsats fra vores dygtige hold. KW Betonteknik A/S er taknemmelige for den tillid, vi har fået, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med vores partnere. Projektet er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, og vi er begejstrede for at være en del af det.