Tårn til Camp Adventure

Ved Haslev på Sydsjælland ligger den store natur- og aktivitetspark Camp Adventure i Gisselfeldt Klosters skov. Her er aktiviteter som trætopbaner, svævebaner, klatrevæg – både inde og ude – og en naturlegeplads omdrejningspunkterne for en anderledes tur i skoven. Parken har siden 2014 arbejdet på at blive endnu mere attraktiv for besøgende og med seneste skud på stammen, må man sige, at der sker noget.

“I december 2016 besluttede man i Faxe Byråd enstemmigt, at projektet Camp Adventure Park skulle søsættes. Det betyder, at man udover de eksisterende trætopbaner vil skabe en 600 m. lang boardwalk og et 45 m. højt arkitekttegnet tårn, hvor besøgende kan gå til toppen via en indvendig rampe. Turen kulminerer med en fri udsigt udover hele Sydsjælland fra ca. 130 m over havets overflade”, skriver Camp Adventure på deres hjemmeside.

Men hvorfor er det dog så interessant, at vi skal skrive om det på KW Betontekniks hjemmeside, tænker man nu muligvis. Jo, det er fordi KW Betonteknik har fået den prestigeopgave – i vores bog er der prestige i beton, skal man som læser huske på – at vi skal udføre det vigtigste element, nemlig fundamentet.

“Vi er meget stolte af at have fået til opgave at være en del af dette store projekt, og som betonnørder elsker vi en god udfordring,” fortæller KW Betontekniks direktør Kasper Wittendorff.

Den 3. maj 2018 kl. 7.00 blev første spadestik til projektet så taget. Selvom det var tidligt på morgenen  var det med både fint besøg af erhvervsminister Brian Mikkelsen, Gisselfelds godsforvalter Jens Risom og Faxe Kommunes borgmester Ole Vive (V), at man fejrede denne dag. Udover disse lokale “kendisser” var ca. 50 andre morgenfriske gæster dukket op, så man kunne få skudt byggeriet godt i gang.

På sn.dk kunne man samme dag læse Brian Mikkelsen citeret for at have sagt i sin tale; “Jeg er helt oppe at køre, over alt det I laver. Det her bliver hele Sjællands fyrtårn, og jeg har endnu større ambitioner på jeres vegne, for jeg tror, at der vil komme op mod 250.000 mennesker om året for at se det.”

Og det er ikke sidste gang, vi fra KW Betontekniks side deler en nyhed omkring dette projekt. Så har man interesse i at følge med, er det blot følge med på vores LinkedIn-side, hvor vi løbende vil dele nyheder omkring dette og vores mange andre projekter.

Fakta om Camp Adventure Tårnet

Højde 45 m.

Diameter 14-28 m.

Højde over havets overflade 135 m.

Vægt ca. 600 tons

Max kapacitet 10.000 mennesker

Udsigt 25 km.