Til julebal i Betonland

Der var fart på, da lokummerne blev tunet og gjort klar til et hold veloplagte medarbejdere med kampgejst, cykelhjelm og tysk festivitas. Når vi holder julefrokost, går det nemlig ikke stille for sig.

Nogle vill mene, at det er lidt sent at afholde julefrokost langt inde i januar, men vi egentlig bare utroligt tidligt ude. Så vores julefrokost 2020 er afholdt i god tid til at blive klar til alle de andre om 10-11 måneder…forhåbentlig.

Dagen blev skudt i gang på matriklen, hvor en af de helt store “limosiner” (også kaldet en turistbus) stod klar til at fragte det festlige selskab til en dag med aktivitet, konkurrencer og højt humør.

I Rødovre Event Center ventede en flugtrute og hurtige vendinger på toiletterne. Først skulle vi en tur i Escape Room, hvor der blev sat gang i de små grå, og så kom ræserbøllerne på arbejde, da Lokumsræset løb af stablen. Og efter sådan en omgang er man klar til at sidde lidt i “limosinen”, lidt vådt til ganen og vante omgivelser i roligt tempo.

MEN det kunne vi da godt glemme alt om, for vores kollega Jan havde arrangeret et brag af en Oktoberfest hjemme på Rugvænget i Slagelse. Da vi ankom var der pyntet op, der var de klassiske ‘lederhosen’ klar til alle og flere aktiviteter til at gøre os både sultne og tørstige.

Vi rundede dagen af som superstjerner, da Guldkyllingen rullede ind og serverede lækre frisklavede rotisseri-kyllinger med uanede mængder tilbehør. Jo jo, vi forstår at bespise vores medarbejdere på fineste vis efter en fed og underholdende dag.

Tak til vores veloplagte og energiske medarbejdere for den gode stemning og det gode fællesskab. Det er en sand fornøjelse at være i selskab med jer – også udenfor arbejdstiden.

Lad os være de allerførste til at ønske dig, kære læser, en rigtig glædelig jul.